Vrtne hiške po meri

Vse vrtne hiške iz obstoječega programa so dobavljive v poljubnih velikostih. V kolikor to ni dovolj, nudimo izdelavo hišk po vaših načrtih oziroma idejnih risbah. Velikost in oblika sta popolnoma vaša izbira, možne so tudi izvedbe v več etažah. Večje in bolj razgibane objekte postavljamo na lokaciji sami da s tem omogočimo izvedbo in znižamo stroške objekta.

Dodatna oprema

Na voljo je vse dodatna oprema, kot pri hišicah iz programa, ob tem pa je v okviru izvedljivega možno hišici dodati opremo, ki jo sami želite.

Notranje predelne stene

Vrtne hiške so lahko pregrajene s predelnimi stenami. Tako boste iz enega dobili več funkcionalnih prostorov, vrtne hiške pa bodo na ta način postale popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Terase

Vrtni hišici lahko dodate teraso v poljubnih dimenzijah. Za tla priporočamo les sibirskega macesna, ki se za lesene terase najbolje obnese. Svojo teraso lahko ogradite tudi z masivno leseno ograjo.

Modularnost

Nekateri objekti v ponudbi so med sabo združljivi. Tako lahko iz več hišic sestavite večje objekte, ki bodo še posebej prilagojeni vam, hkrati pa bodo delovali oblikovno skladno.

Izolacija

Hiške, ki se bodo uporabljale tudi kot bivanjski objekti, lahko dodatno izoliramo. Za izolacijo lahko izberete stekleno volno ali lesna vlakna v debelini 50 mm. Takšna izolacija bo poleti preprečila pregrevanje objekta, pozimi pa v kombinaciji z ogrevalnim sistemom zagotavljala prijetne bivanjske temperature.

Notranje električne in vodovodne inštalacije

V vrtne hišice vam bomo na željo vgradili tudi električne inštalacije. Napeljava bo speljana nevidno, luči, stikala in vtičnice bomo razporedili po vaših željah.

Ogrevanje in hlajenje

V vrtne hiške, ki bodo v uporabi tudi za bivanje, predvsem pa v mobilne hišice bomo vgradili tudi klimatske naprave, ki bo prostore hladile ali ogrevale.

Sistemi za avtonomnost mobilne hiške

V razvoju so tudi vgradni sistemi, ki bodo vaši vrtni hiški ali mobilni hišici zagotavljali veliko avtonomnost pri oskrbi z vodo in električno energijo. Sem spadajo solarne celice in vodni zbiralniki za vrtne hišice.