Vrtna hiška ONÉ

Lesoteka Good LIFE ONÉ je elegantna in sodobna vrtna hiška preprostih in čistih oblik, z ravno streho in veliko panoramsko steno na sprednjem delu. Lahko jo uporabljate kot prostor za sprostitev, prostor za vaše hobije ali sobo za goste.

Cena: že od 11.500,00 EUR*
Objekt na sliki: 2440 * 4980 mm

*Cena vključuje prevoz in postavitev, DDV in notranja oprema nista vključena.

Dodatna oprema

Na voljo je vse dodatna oprema, kot pri hišicah iz programa, ob tem pa je v okviru izvedljivega možno hišici dodati opremo, ki jo sami želite.

Notranje predelne stene

Vrtne hiške so lahko pregrajene s predelnimi stenami. Tako boste iz enega dobili več funkcionalnih prostorov, vrtne hiške pa bodo na ta način postale popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Terase

Vrtni hišici lahko dodate teraso v poljubnih dimenzijah. Za tla priporočamo les sibirskega macesna, ki se za lesene terase najbolje obnese. Svojo teraso lahko ogradite tudi z masivno leseno ograjo.

Izolacija

Hiške, ki se bodo uporabljale tudi kot bivanjski objekti, lahko dodatno izoliramo. Za izolacijo lahko izberete stekleno volno ali lesna vlakna v debelini 50 mm. Takšna izolacija bo poleti preprečila pregrevanje objekta, pozimi pa v kombinaciji z ogrevalnim sistemom zagotavljala prijetne bivanjske temperature.

Notranje električne in vodovodne inštalacije

V vrtne hišice vam bomo na željo vgradili tudi električne inštalacije. Napeljava bo speljana nevidno, luči, stikala in vtičnice bomo razporedili po vaših željah.

Ogrevanje in hlajenje

V vrtne hiške, ki bodo v uporabi tudi za bivanje, predvsem pa v mobilne hišice bomo vgradili tudi klimatske naprave, ki bo prostore hladile ali ogrevale.

Sistemi za avtonomnost mobilne hiške

V razvoju so tudi vgradni sistemi, ki bodo vaši vrtni hiški ali mobilni hišici zagotavljali veliko avtonomnost pri oskrbi z vodo in električno energijo. Sem spadajo solarne celice in vodni zbiralniki za vrtne hišice.