Koraki do vrtne hiške

Nakup vrtne hiške še nikoli ni bil tako preprost. Izberite si vrtno hiško, ki vam je oblikovno všeč, določite velikost in dopišite dodatno opremo, ki bi jo želeli imeti, ali druge spremembe in pritisnite gumb Pošlji sporočilo. Na povpraševanje vam bomo odgovorili v roku enega delovnega dne, z vami uskladili podrobnosti in vam pripravili ponudbo. Ob podpisu pogodbe in predplačilu gre naročilo naprej v proizvodnjo, v roku 3-4 tednov pa bo vaša hišica nared samo za vas.
Vse vrtne hiške Lesoteka Good LIFE so v celoti izdelane v naših proizvodnih linijah. To omogoča trdna konstrukcija iz masivnih sten CLT. Takšna vrtna hiška zapusti linijo dokončana in pripravljena na postavitev in uporabo.
Za postavitev hišice mora kupec le pripraviti ustrezno podlago, kjer bo hišice stala. Najbolje je, da so za to pripravljeni točkovni temelji ali temeljna plošča. Priporočljiva je montaža na kovinskih nogah, kjer je hiška dvignjena od temeljev, kar preprečuje prehajanje vlage iz tal.
Prevoz in montaža sta izvedena v enem delovnem dnevu in vaša hiška je pripravljena na uporabo. Montaža poteka hitro, čisto in brez hrupa ter drugih motečih dejavnikov.