Vrtna lopa z drvarnico ARC2

Lesoteka Good LIFE ARC2 je vrtna lopa z drvarnico. Hiška je zasnovana kot nevpadljiv kubus, simetričnih oblik, z diskretno umeščenimi vrati in oknom. Na eni strani je zaprt prostor, uporaben kot vrtna lopa za shranjevanje orodja in drugih stvari, na drugi strani pa je pokrit prostor za skladiščenje drv. Zunaj vrtno hiško obdaja zelo obstojna macesnova fasada.

Cena: že od 5790,00 EUR*
Objekt na sliki: 2440 * 4340 mm

*Cena vključuje prevoz in postavitev, DDV in notranja oprema nista vključena.

Dodatna oprema

Na voljo je vse dodatna oprema, kot pri hišicah iz programa, ob tem pa je v okviru izvedljivega možno hišici dodati opremo, ki jo sami želite.

Notranje predelne stene

Vrtne hiške so lahko pregrajene s predelnimi stenami. Tako boste iz enega dobili več funkcionalnih prostorov, vrtne hiške pa bodo na ta način postale popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Terase

Vrtni hišici lahko dodate teraso v poljubnih dimenzijah. Za tla priporočamo les sibirskega macesna, ki se za lesene terase najbolje obnese. Svojo teraso lahko ogradite tudi z masivno leseno ograjo.

Izolacija

Hiške, ki se bodo uporabljale tudi kot bivanjski objekti, lahko dodatno izoliramo. Za izolacijo lahko izberete stekleno volno ali lesna vlakna v debelini 50 mm. Takšna izolacija bo poleti preprečila pregrevanje objekta, pozimi pa v kombinaciji z ogrevalnim sistemom zagotavljala prijetne bivanjske temperature.

Notranje električne in vodovodne inštalacije

V vrtne hišice vam bomo na željo vgradili tudi električne inštalacije. Napeljava bo speljana nevidno, luči, stikala in vtičnice bomo razporedili po vaših željah.

Ogrevanje in hlajenje

V vrtne hiške, ki bodo v uporabi tudi za bivanje, predvsem pa v mobilne hišice bomo vgradili tudi klimatske naprave, ki bo prostore hladile ali ogrevale.

Sistemi za avtonomnost mobilne hiške

V razvoju so tudi vgradni sistemi, ki bodo vaši vrtni hiški ali mobilni hišici zagotavljali veliko avtonomnost pri oskrbi z vodo in električno energijo. Sem spadajo solarne celice in vodni zbiralniki za vrtne hišice.